J. van der Plas Dakbedekking Lood- en Zinkwerk

 

 

 

 

Ons bedrijf is opgestart in oktober 2007 en sindsdien vrijwel continue bezig met werkzaamheden in nieuwbouw, verbouw, renovatie etc. Vrijwel alle werkzaamheden rond platte daken kunnen worden uitgevoerd maar met pannendaken werken we doorgaans alleen met lood- en zinkwerkzaamheden, bij lekkage is het uiteraard altijd mogelijk om het dak na te lopen.

 

Ook onderhoudswerkzaamheden behoren tot de activiteiten binnen ons bedrijf, daaronder moet worden verstaan dat daken en/of goten worden nagelopen op een aantal belangrijke punten zoals het controleren of de afvoeren nog goed lopen, de dakbedekking nog goed genoeg is en doorvoeren van bijv. ontluchting en cv nog in goede staat zijn.

 

Verder zijn er ook nog zaken zoals dakbeveiliging, omdat de opdrachtgever/eigenaar in de eerste instantie aansprakelijk is voor alles wat er op en rond de bouw gebeurt worden werkzaamheden zoals permanente dakbeveiliging aangebracht, hierbij moet u denken aan bijv. een kabelsysteem of losse ogen die op het dak worden bevestigd waaraan iemand die het dak op gaat zichzelf kan aanlijnen, vooral bij overheidsgebouwen, openbare gebouwen en VVE's worden dit soort systemen al veel aangebracht.