J. van der Plas Dakbedekking Lood- en Zinkwerk

 

Dakbedekking is een noodzakelijk onderdeel van een gebouw en moet dus in goede staat verkeren, lekkage is een van de vervelendste dingen die je aan een gebouw kunt hebben omdat er vaak sprake is van houtrot, aangetast stucwerk en aangetast/beschadigd schilderwerk, de kwaliteit van de dakbedekking is dus van belang.

 

In ons bedrijf wordt altijd gekeken naar wat de beste oplossing is per klus, je kunt bijv. alles vervangen maar in veel gevallen is overlagen een prima oplossing waardoor de kosten voor het werk binnen de perken kunnen blijven en toch een goed resultaat opleveren, echter bij mastiek dakbedekking is het verplicht alles eraf te halen vanwege de giftige stof PAK in de dakbedekking.

 

Bij volledig vervangen gaat de oude dakbedekking eraf incl. dakafvoeren en ontluchtingen, wordt er een onderlaag aangebracht, een eerste randstrook, dakafvoeren, toplaag, tweede randstrook en indien nodig ontluchtingen.

Bij overlagen worden dakafvoeren en de deklijst of daktrim verwijderd, wordt er een nieuwe randstrook aangebracht op de bestaande bedekking, worden er nieuwe dakafvoeren geplaatst, een nieuwe toplaag en een tweede randstrook incl. daktrim of deklijst.

Om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren werken we met voorgesmeerde dakafvoeren , ontluchtingen en daktrimmen.